• Inicio
  • Axuda
  • Como sincronizar a lectura en varios dispositivos

Cómo sincronizar a lectura en varios dispositivos

A aplicación permíteche sincronizar ata un máximo de 6 dispositivos diferentes, iniciando a lectura en calquera deles e continuando noutro diferente retomándoa no punto exacto no que a deixaras.

Se comezas a lectura nun dispositivo móbil e queres continuala noutro dispositivo móbil distinto, segue os seguintes pasos:

1. Instala la aplicación no dispositivo móbil no que queiras continuar a lectura.
  2. Activa a aplicación con teu usuario e contrasinal.
  3. Diríxete á sección Descargas e preme Sincronizar dispositivo. Automaticamente o tíutlo descargado no outro dispositivo móbil aparecerá neste e poderás continuar coa lectura desde onde a deixaches.