• Inicio
  • Axuda
  • Como facer un préstamo utilizando la APP

Como facer un préstamo utilizando la APP

Para que poidas realizar un préstmo e visualizalo desde a aplicación, é necesario que accedas ao dispoisitivo móbil e te identifiques na aplicación.

1. Selecciona a comunidade autónoma  á que pertences e introduce o teu usuario e contrasinal.
  2. Selecciona "Acepto os termos e condicións de uso" e preme no botón Activar.
  3. Accede ao menú catálogo e localiza o título que queres tomar en préstamo empregando: o buscador da aplicación, os carruseis da páxina de inicio ou o menú de materias da páxina principal.
  4. Desde a páxina de resultados ou desde a ficha descritiva do recurso desexado, preme o botón prestar.
  5. O libro automaticamente aparecerá na sección préstamos da aplicación para que o usuario escolla o modo de visualización do título
  6. Se o título pode visualizarse desde o lector da aplicación ou desde Nubereader poderás ver os botóns descargar e visualizar.

a.) Se premes sobre o botón Descargar, o título descargarase ao dispositivo e poderás visualizalo desde o lector da APP

b.) Se premes sobre o botón Visualizar, abrirase unha nova ventana co lector Nubereader para comezar a lectura en streaming.