Participación usuarios

Votar

Desde esta opción, podes indicar o teu grao de satisfacción. A votación dun recurso pódese levar a cabo desde distintas pantallas da plataforma:

A
. Ficha dun recurso. Deberás seguir os seguintes pasos:
  1. Buscar o recurso que queiras valorar.
  2. Unha vez localizado o recurso, facer clic no título para que se abra a súa ficha de información.
  3. Desplázate pola ventana ata atopar o apartado Votar (representado con cinco estrelas) situado baixo o botón Prestar.
  4. Fai clic na estrela que ocupe a posición do teu voto, sendo 1 estrela a puntuación máis baixa e 5 estrelas a máis alta.

B. Sección da área persoal “Préstamos en líña”, si o recurso que queres valorar o tes tomado en préstamo nese momento.

C. Sección da área persoal “Historial de préstamos, se o recurso que queres valorar o tiveches tomado en préstamo nalgún momento desde que accediches por primeira vez á plataforma.

Comentarios

Cando queiras deixar un comentario ou opinión sobre algún dos recursos que empregaches, debes utilizar esta opción:

Os pasos que debes seguir son:

1. Identifícate na plataforma.
  2. Fai unha busca do recurso sobre o que queiras opinar.
  3. Fai clic sobre o recursos que desexes.
  4. Unha vez na ficha do recurso, desplázate pola ventana ata atopar o apartado “Engadir comentario”.
  5. Enche o cadro de texto.
  6. Co cadro de texto cheo, selecciona "Acepta as condicións" e pulsa o botón enviar para que o comentario sexa publicado.

Condicións de uso: A biblioteca resérvase a posibilidade de proceder en calquera momento a modificar ou eliminar aqueles comentarios que ao seu criterio considere inadecuados.

AS MIÑAS listas

Se queres crear unha lista para almacenar os recursos que desexes ou que che interesan, debes utilizar esta opción.

Os pasos que cómpre seguir son:

1. Identifícate na plataforma.
  2. Realiza unha procura do recurso que desexes engadir a unha nova lista ou a unha lista previamente creada.
  3. Preme sobre o recurso desexado.
  4. Unha vez na ficha do recurso, preme Engadir a unha lista. Abrirase unha ventá emerxente que debes completar.
  5. Enche o cadro de texto.
  6. Tras encher o cadro de texto, selecciona pública o privada e preme o botón Engadir (o Crear y engadir) para engadir o recurso á lista.